En ansiktsbehandling gjord för mig

Hej alla fina och underbara läsare, varmt välkomna tillbaka till min blogg! NI är många som dagligen frågar mig om min hy och vilka produkter jag använder. Därför kommer dagens inlägg att handla om just ansiktsvård. Jag tänker att jag skulle tipsa er om ett företag som jag har vänt mig till gällande just min hy, ToppTillTå. Jag har varit hos ToppTillTå nu några gånger och fått ansiktsbehandling, vilket jag är riktigt nöjd över. ToppTillTå erbjuder flera behandlingar, men jag har känt att en klassisk ansiktsbehandling är någonting som passar mig och min hy. Jag har under flera år haft problem med orenheter i min hy, vilket jag tyvärr länge har tyckt varit jobbigt. Jag har vänt mig till flera salonger för att få hjälp med detta, men jag inte hittat någonting tidigare som jag har känt verkligen hjälper mig.

Hos ToppTillTå skräddarsyr de behandlingen med produkter som ska passa för just mig, vilket innebär att jag alltid får en behandling som är bäst för mig och min hy. Det är det här som verkligen gör ToppTillTå till ett bra och trovärdigt företag, då man som kund alltid kan få deras hjälp, oavsett hudtyp. Jag vet att många salonger inte erbjuder skräddarsydda behandlingar, vilket gör det problematiskt för oss med hy som inte passar in i deras behandlingar.  Ni är många som har påpekat att min hy är fin och jag kan bara säga att det är tack vare ToppTillTå, som verkligen har hjälpt mig att få tillbaka mitt självförtroende igen. Jag vågar nu lämna min lägenhet utan smink, när jag tidigare var tvungen att sminka mig för att endast gå ner till gymmet. Jag känner en sådan lättnad över detta, och jag vill därför verkligen tipsa er läsare som kanske haft liknande eller andra problem med er hy och dessutom befinner er i Helsingborg med omnejd, att vända er till ToppTillTå.